Contact & Vragen?
Voor vragen (staan ze hier niet onder?), opmerkingen of suggesties vinden we het fijn als je het formulier hiernaast invult.
Je kan ook altijd contact opnemen via mail.
Bedrijfsgegevens:
(let op! geen bezoekadres, afhalen wel mogelijk)
Bubblies
Prinses Margrietlaan 28a
7242 GC Lochem
Mail: [email protected]
Whatsapp: 085 0470 579
KVK: 59410922
Btwnummer: NL001582983B04
-
Call
085-0470 579 -
E-mail
[email protected] -
Adres
- Prinses Margrietlaan 28a
- 7242GC Lochem
-
Bedrijf
- kvk: 59410922
- btw: NL001582983B04
-
Bankrekening
NL33RABO0172000671
Onze stickers hebben een sterke lijmlaag, je hebt geen extra lijm nodig om de sticker op te plakken. Mocht deze toch loslaten dan is het mogelijk om deze te plakken met sterke behanglijm.
De Bubblies producten kunnen worden geplakt op gladde oppervlakken. Denk hierbij aan glad hout, metaal, plastic of glas. Ideaal zijn deuren en keukenkastjes. Een gladde muur is ook mogelijk eventueel oneffenheden wegschuren zodat dat niet zichtbaar is wanneer de sticker geplakt is.
Zodra je de sticker wilt gebruiken, vouw deze indien nodig helemaal uit zodat het plat kan liggen. En plak hem dan zo snel mogelijk. Er kan namelijk soms wat lucht tussen het achterblad en de sticker komen tijdens het uitrollen, hierdoor kan de lijm wat uitdrogen. Zorg dus ook dat als je hem niet gelijk gaat plakken, je hem opbergt zonder lucht ertussen.
Ontvet de plek waar je de Bubblies sticker wil ophangen met wat water en schoonmaakazijn. Hierna het oppervlak goed droogmaken met bijvoorbeeld keukenrolpapier.
Als je er klaar voor bent, verwijder je het bovenste gedeelte van de achterkant, dit heet het rugblad.Kijk goed waar je de sticker wil plakken. Plak een klein bovenste stukje op de plek waar je de sticker wil hangen. Zorg dat hij goed op zijn plek hangt, en werk langzaam naar beneden. Dit doe je door het rugblad elke keer een klein stukje eraf te rollen. Aan de bovenkant druk je de sticker vast zodat er geen lucht tussenblijft. Zit er toch lucht tussen, wrijf dit dan naar de zijkant.
De sticker weer loshalen kan ervoor zorgen dat de plakkracht minder wordt. Dit raden we dan ook niet aan.
Let extra op bij smalle onderdelen. Het materiaal is erg zwaar en smalle stukjes kunnen snel breken.
Laat de sticker aan de randen een beetje los? Maak dan dit stukje wat warmer met een fohn. Door de warmte wordt de lijm weer geactiveerd en kan je de sticker weer vastplakken.
Heel veel stickers in ons assortiment zijn prima in je eentje op te plakken. Zoals de geometrische vormen.
Voor wat complexere designs zoals de dieren, raden we het echt aan met 2 personen te doen. Sommige ontwerpen hebben smalle onderdelen en kunnen makkelijk breken wanneer het niet op de juiste manier wordt opgeplakt.
Nee, de Bubblies producten zijn echt voor binnenshuis. De magneten en ondergrond kunnen niet tegen vocht.
Ja zeker, heel leuk juist!!
Na gebruik kan je de magneetsticker weer schoonmaken met een vochtig doekje. Droog het daarna wel weer met een droog doekje.
Mogelijk laten hoog gepigmenteerde kleuren stiften blijvend afgeven op gekleurde ondergronden.
Op de zwarte stickers zijn alle kleuren probleemloos te gebruiken.
Maak de randen van de sticker warm met een föhn. Hierdoor wordt de lijm soepeler. Trek heel voorzichtig beetje bij beetje de sticker los. Langzaam en maak elk stukje even warm op het moment dat je weerstand voelt. De lijmkracht is erg sterk en hoe langer de sticker op het oppervlak heeft gezeten, hoe vaster het zit. Eventuele lijmresten zijn te verwijderen met stickeroplosser. Pas hiermee op bij geverfde oppervlakken.
Wij selecteren voor Bubblies magneten waarvan we zeker weten dat ze blijven kleven op onze magneetstickers.
Andere magneten kunnen heel vaak ook worden gebruikt. Soms kan het zijn dat de magneet te zwaar is, dat is een kwestie van uittesten.
Magneten (met los kunnen rakende onderdelen) zijn niet geschikt voor kinderen. Kinderen mogen alleen magneten gebruiken onder toezicht van een ouder. Als algemene regel geldt: laat magneten nooit onbeheerd achter. Kinderen kunnen kleine magneten inslikken.
Nee hoor, een magneet is een magneet, kleef ze lekker aan elk ijzerhoudend oppervlak waar jij wil. Geen probleem!
Nee hoor, in principe kunnen alle soorten magneten worden gebruikt. Alleen is het een erg zware magneet, of wil je er iets aan hangen, dan kan het zijn dat de magneetsticker het niet kan houden. Dit zou je moeten uitproberen.
Ai dat is vervelend, kan het zijn dat het oppervlak waar je wilt plakken niet geheel glad is? Of niet is ontvet?
Helaas gaat daardoor de sterkte van de kleefkracht achteruit.
Zorg ervoor dat je oppervlakte schoon, droog en glad is. Plak de sticker op de juiste plaats en probeer de plekken waar de sticker niet goed plakt te verwarmen met een föhn. Hierdoor wordt de lijm soepeler en zal weer beter plakken.
Ai dat is niet fijn.
Als een sticker smalle overgangen in het design heeft, raden we altijd aan om de sticker met 2 personen te plakken. Het materiaal is namelijk erg zwaar.
Het is niet mogelijk om de sticker te repareren helaas. Plak de randen zo dicht mogelijk tegen elkaar zodat het scheurtje minder zichtbaar is. Blijf je het toch zien? Hang er dan een leuke magneet overheen.
Alle magneten die wij verkopen zijn geschikt voor onze magneetstickers. Sommige magneten zijn alleen geschikt ter decoratie en zullen geen kleefkracht genoeg hebben om er papieren of foto's aan te hangen. Probeer het dan met een andere magneet.
Luchtplantjes houden van licht, maar niet van direct zonlicht.
Hang ze daarom ook niet op een plek waar ze constant in de zon hangen. Dan groeit je luchtplantje het best.
Besproei je luchtplantje 2x per week.
En het liefst 1x per maand een lekker badje.
Hoe doe je dat?
Vul een bakje met lauwwarm water, regenwater is hier prima voor geschikt. Kraanwater kan ook.
Dompel de luchtplantjes hier in en haal ze na 20-30 minuten weer uit het bakje.
Heel belangrijk! Schud het water van de plantjes en laat ze opdrogen. Er mag geen water meer tussen de bladeren blijven zitten, dan kan het blad gaan rotten.
Ja dat kan zeker.
Dit gebeurt bij goede verzorging maar één keer in zijn leven. Soms worden de blaadjes wat rood van kleur.
De Tillandsia gaat dan niet gelijk dood maar zal kleine stekjes gaan produceren. Dit noemen ze pups. Zodra de pup groot genoeg is, ongeveer 2/3 van de moederplant, kan je de pup voorzichtig losmaken. En zo heb je nieuwe luchtplantjes!